שחור זה הלבן החדש

את דירת הפנטהאוז, הממוקמת בקומה ה-27 במגדל מגורים חדש בלב שכונת יבנה הירוקה הפסטורלית רכשו בני הזוג מבעלי הדירה הקודם, שתוכננה והותאמה לצרכיו ואחרי קבלת טופס 4. השניים, שגרו לפני כן עם שלושת ילדיהם בחולון החליטו על המעבר לאזור הודות לאיכות החיים וחיי הקהילה הענפים באזור וכמובן הנוף האורבני המרהיב ורצועת חופי הים  שנגלים מבעד לחלונות הוויטרינה הגדולים והמרפסת.

מאת: בית ונוי | צילום: ליאור טייטלר | מעצב: דניאל מיכאלי

  

מעצב: דניאל מיכאלי צלם:ליאור טייטלר

בתצורתה הקודמת מרבית האלמנטים בדירה היו קבלניים ואחת השאיפות הגדולות של השניים היתה ליצור עבורם ועבור משפחתם מרחב מגורים מודרני ועדכני המותאם לאופיים, טעמם ותפיסת חייהם וכך היה. הקונספט החדש צעיר ואופנתי וכולל שלל אלמנטים בצבעוניות דרמטית, יוקרתית וכהה. כך למשל חיפויי קירות בגוון אגוז אמריקאי, מטבח שחור מחופה פורמייקה ננו (שנחשבת לחדשנית ועמידה במיוחד), נגרויות צבועות בשחור וקיר כוח דקורטיבי במרכז הסלון גם הוא שחור ועל גבו ריבועים בתוכם מוטבעות דוגמאות אותן יצר אומן במשך שבועיים בפאטרנים שונים שמוסיפים עושר ויזואלי לחלל. 

מעצב: דניאל מיכאלי צלם:ליאור טייטלר

אל מול הגוונים הכהים בולטת הריצפה הבהירה שהוחלפה במהלך השיפוץ מאריחים סטנדרטים לאריחים גדולים במיוחד (80/160) שמקנים לה מראה אוורירי והמשכי. עוד בולטים פרטי ריהוט בגוון ורוד ניוד (פודרה) ואלמנטים בגווני זהב ונחושת שמאזנים ומעדנים את השחור ובמידה וירצו בני הזוג להחליפם יוכלו לעשות זאת בקלות. זאת ועוד, מכיוון שילדיהם קטנים הוחלט להשקיע בריהוט איכותי במחירים סבירים שניתן יהיה להחליף ללא תעצומות נפש בעוד מספר שנים.   

מעצב: דניאל מיכאלי צלם:ליאור טייטלר

בני הזוג מרבים לבשל ולארח ועם זאת החליטו, כמו רבים אחרים, לוותר על פינת האוכל הביתית ולהוציאה החוצה למרפסת שנהנית מבריזה מצוינת ונופים נפלאים. על חשבונה הורחב המטבח החדש שתוכנן כפרללי אינטגרלי וכל מכשירי החשמל שבו חבויים מבעד לחזיתות חלקות ואסתטיות. במרכזו תוכננה פלטה נפתחת ובה עמדת בר וקפה. 



למרפסת שתי יציאות מאיזור הסלון. מכיוון שהם אוהבים לארח יצרתי עבורם מרחב נגיש ומזמין ובו צורות ישיבה שונות לתרחישי אירוח שונים. בתוך כך תוכננו מיטות שיזוף עשויים ראטן מונחים על מצע דשא סינטטי, פינת לאונג' רביצה מפנקת ונוחה, פינת אוכל פורמלית גדולה לאירוח  ומטבח חוץ מאובזר עשוי אלומיניום ונירוסטה. 

 


אחד השינויים הבולטים היה ויתור על חדר שינה לטובת הרחבת סוויטת ההורים שנהנית עכשיו מחדר רחצה כהה ואלגנטי שבינו לבין חדר השינה חוצצות ויטרינות זכוכית. במרכז חדר השינה מיטה עם גב מרשים floor to ceiling  מרופד בד קטיפה איכותי לצידי מראות שמייצרות אשליה של גודל ומרחב. מעליו תקרה צפה שחורה ותיאטרלית עם תאורה סמויה שיוצרת תחושה של גובה ועומק בחלל. 

 




יצירת קשר - שחור זה הלבן החדש