עיצוב פנים: קרן גנס | צילום: אסף פינצ'וק
גנס ממליצה לרתום את הילדים, לבחור כל יום פינה אחרת בבית ו"להתלבש"
עליה. היעד הוא לתרום פריטים שלא בשימוש בגדים, כלי מטבח וכיוב', שהם קרש הצלה להרבה
מאוד משפחות, ולזרוק פריטים שבורים ולא תקינים.
עיצוב: בזלת אדריכלים | צילום: אלעד גונן | באדיבות דלקוב
זאת ועוד, עשו שימוש בפתרונות איחסון מעוצבים
לתלייה על הקיר.רהיטים מודולריים שנכנסים אחד בתוך השני או אחד מתחת לשני גם הם
פתרון מעולה לחיסכון במקום ולייצירת חלל פתוח ומאוורר כשאין צורך בו זמנית בכולם.
ניגא שף FOR HOME | המותג: DEMANINCOR
"ברבות
מהדירות יש גומחות ונישות לא מנוצלות שיכולות לשמש כמקומות אחסון מצוינים במקומות
האסטרטגיים ביותר, בפרט במבואת הכניסה ומסדרונות- אלה בדיוק האזורים שנרצה לאחסן
את הפריטים שפזורים לנו בבית כמו תיקים, הקסדות של הילדים, מעילים וכיוב'"
מסבירה מרינה רכטר רובינשטיין מ rema אדריכלים.
ניגא שף FOR HOME | צילום: ALPES INOX איטליה
לדברי רכטר
רובינשטיין, לסדר יש השפעה
ישירה על מצב הרוח; "עומס מטבעו מפר את האיזון ומייצר תזזיתיות וחוסר שקט ועל
מנת לא להגיע למצב הזה עלינו לתכנן פתרונות אחסון אופטימליים".
ניגא שף FOR HOME | צילום: איתי אבירן
ברשתות ובחנויות
עיצוב הבית ניתן למצוא כיום יחידות מוכנות
ומעוצבות במגוון וריאציות, סגנונות וגדלים: "כל שנדרש הוא למדוד את החפצים
שתרצו לאחסן: מידות הגובה, הרוחב והעומק יסייעו להגדיר את גובה המדף ועומק היחידה
שאתם צריכים. אם אתה נמנים עם חובבי ה-DIY ואינכם חוששים להפשיל שרוולים, תוכלו גם ליצור פתרונות אחסון מקוריים"
עיצוב: חיה שעשוע | צילום ערן תורגמן . באדיבות: דלקוב
עוד
מסביר תמיר רז, מנכ"ל רשת דלקוב "הארונות הם מוקד לבלאגן, הרי אנו
פוקדים אותם מדי יום. ראשית, חשוב שהתכנון של הארון יהיה בהתאם לצרכים של כל אחד
ואחד. שנית, חשוב לשמור על סדר ולתרום (או לזרוק) מה שאינו בשימוש. לעשות שימוש
בכל שטחי האחסון של הארון, תלייה, קיפול, נעליים, אקססוריס וכו. אחת לתקופה, ולא
רק כשיש זמן, תפנו זמן לפנות מקום בארון, לסדר ולארגן. אין לכם מושג כמה זה יתרום
לתחושה והרגשה".
תכנון ועיצוב מרינה רכטר רובינשטיין REMA אדריכלים, צלם עמית גושר
לסיכום
אומרת יעל מוסקוביץ', סמנכ"לית השיווק בניגא שף FOR HOME , "סביבת המטבח הפכה להיות מתויירת מאוד. סביב האי מתקבצים המשפחה
והחברים הקרובים ומדברים ומנתחים, וחושבים ואוכלים. כך או כך, סדרו את המטבח. נצלו
אותו בתבונה, עשו שימוש נכון במוצרי החשמל שלכם, כך שיהיו נגישים והחביאו את אלו
שאינם בשימוש שוטף. זה הזמן להציץ במזווה ולראות מה הם החוסרים. זה הזמן ליצור
סביבת בישול נעימה ונכונה שתנעים לנו את התקופה הנוכחית, לשלוף מהמקומות המרוחקים
במטבח את מה שאנו לא צריכים ולתרום. זה הזמן להכין עוגיות רחל.. לצחוק מעט, לנסות
להיות אופטימיים, כי בסופו של דבר אנחנו ננצח".
צילום: נדב פקט | עיצוב: פינדי עיצובים | באדיבות דלקוב
באדיבות: ניגא שף FOR HOME | צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב: מרינה רכטר רובינשטיין | rema אדריכלות | צילום: עמית גושר