אודות

על הכנס

קבוצת "בית ונוי" יוזמת ומפיקה זו הפעם החמישית את כנס INNO הבינ"ל בנושא המשרד ומרחב העבודה.

הכנס משמש מפגש ייחודי בקרב קהלי יעד ממוקדים העוסקים בענף העיצוב והתכנון של מרחבי עבודה ומשרדים.

הכנס נועד לדון בסדר היום החדש של סביבות העבודה- הן בהיבט הפיזי של החלל עצמו, הן בהיבט הארגונומי – אנושי, והן בהזדמנות להעצמת תכני פעילות שמייצר תכנון מושכל.

האג׳נדה של הכנס

בשנה האחרונה סביבות העבודה הגמישות הפכו לגמישות יותר, עובדים רבים עדיין מדווחים על תחושות של לחץ וחרדה הפוגעות בבריאותם, הרשתות החברתיות מסיחות את דעתו של העובד המסור ביותר וכול חברה רוצה להגביר את התפוקות ולצמצם את ההוצאות.

אדריכלים ומעצבים נדרשים לגלות יצירתיות גדולה, גמישות תכנונית וחשיבה מחוץ לקופסה כדי לתת מענה תכנוני ועיצובי מדויק ופונקציונאלי, המאפשר דינמיות וגמישות. רווחת הפרט וכן הקצב המסחרר של "WELLBEING"- תפיסת פיתוח הטכנולוגיות, מהווים אבני דרך בגישות התכנון האדריכלי של מרחבי עבודה ומשרדים והחברות המספקות את המוצרים,  מציעות שלל פתרונות יצירתיים.

אז מה עושים? 

בואו לשמוע את הרעיונות, הדעות והפתרונות של האדריכלים המובילים בארץ ובעולם:

האדריכל קי קוואמורה, מייסד שותף בסטודיו BANANA  בלונדון סבור שעולם השתנה והוא יטפל בנושא: ממקום עבודה (workplace) לעבודה ברשת (networkplace) ויענה על כמה מהשאלות הבוערות ביותר בתחום:

כיצד הפך מקום העבודה המסורתי לעבודה ברשת ולעבודה ביצירת קשרים?

מה השפעת השוני על נדל"ן, על הנהלת המבנה הפיזי ועל משאבי אנוש?

מה ניתן לעשות עם "המשרד הראשי" בפרדיגמה שכזו שרק נפוצה יותר ויותר

כיצד העובדים יידעו לנתב בין מערכת סביבתית מורכבת של בחירות ואתרי עבודה שונים

קלארק ספט מחברת GENSLER בסן פרנציסקו בהרצאתו, 'הקשר, בעיה, פתרון', ידבר על הקישוריות שמאפשרת תנועה מתמדת והתחברות לכול מקום בכול נקודת זמן. הפתרון שספט מציע מבוסס על שלושה אלמנטים: ניידות, תנועה ומשמעות, כאשר בראש סדר העדיפויות של תכנון סביבות העבודה נמצאת החוויה האנושית המתרחשת בתוך סביבה בנויה.

יאנה רונין, מייסדת ואסטרטגית ראשית בחברת, FORTYSEVEN אף היא מסן פרנציסקו, מתארת את עצמה כ"הוגה שמסתכלת על התמונה הגדולה, כיועצת וכמאמנת". התשוקה של יאנה היא להבין כיצד בתוך סביבה בנויה, החוויה האנושית מושפעת מהעיצוב של העסק, מהתרבות, ומהקונטקסט המקומי. רונין היא המייסדת של אסטרטגיית FORTYSEVEN המתמקדת ביצירת חוויה אסטרטגית בתוך סביבה בנויה ובאופטימיזציה עיצובית המבוססת על מחקר.  

בכנס תפגשו פתרונות יוצאי דופן שיובילו את תחום המשרדי או סביבת העבודה היישר לעבר העתיד! 

תכירו גישות שונות והשקפות מרתקות שכולן סובבות סביב המקום בו רובנו מבלים את רוב זמננו, מקום העבודה.

יהיה מרתק!


15/11/2021
VALLEY- אולם אירועים בשרון

סדר יום הכנס

-
מנחה הכנס: אדריכל רם גולדברג
08:30 - 09:30
ארוחת בוקר וביקור בתערוכה
09:30 - 09:45
דברי פתיחה: איריס מושלי - מנכ"לית קבוצת בית ונוי | אדריכל רם גולדברג, מתמחה בתכנון ועיצוב מרחבי עבודה – מנחה הכנס
09:45 - 10:25
Key Kawamura | לונדון | אדריכל | מייסד שותף בסטודיו BANANA | 
נושא הרצאה: ממקום עבודה (workplace) לעבודה ברשת (networkplace) 
10:25 - 11:00

תמיר לאון | אנתרופולוג יישומי | נושא ההרצאה: הפיצוח המדעי של המשרד ההיברידי  

11:00 - 12:00
הפסקה קצרה להתרעננות וביקור בתערוכה
12:00 - 12:20

אדריכל דגן מושלי | ישראל | בעלי המשרד "מושלי אלדר" אדריכלים | case study: אינטל  IDC12 חוץ ופנים ומה שבניהם

12:20 - 12:40

אדריכל אורי הלוי | ישראל | אדריכל, מבעלי משרד האדריכלים "אורבך-הלוי" | The Ghost in the Shell- חללי משרדים בעידן לא יציב

12:40 - 13:30
Clark Sept | סן פרנסיסקו | מנהל ויועץ | משרד האדריכלים GENSLER
Yana Ronin | סן פרנסיסקו | מייסדת ואסטרטגית ראשית בחברת FORTYSEVEN
נושא הרצאה: הקשר, בעיה, פתרון. ניידות, תנועה ומשמעות
13:30 - 14:30
ארוחת צהריים עשירה וביקור בתערוכה
14:30 - 15:00
Lamberto Scalabrin | איטליה |יועץ תאורה | השפעת האור על בני האדם- מדוע האור נכון, בזמן הנכון, יכול לשפר את חיינו | ריג'נט תאורה
15:00 - 15:30
Anicee Carolyn Bauer | אמסטרדם | פסיכולוגית חברתית וסביבתית, מוסמכת בעיצוב מבוסס ראיות ובעלת ניסיון כמעצבת פנים | נושא הרצאה: עיצוב לכדור ארץ חדש- מתפיסת עולם אגוצנטרית (ego- centric) לאקו-סנטרית (eco-centric)
15:30 - 16:00

פאצ'ה קוצ'ה – הצגה של סביבות עבודה על ידי אדריכלים ומעצבים:
איתי אלטר | אדריכל, בוגר בצלאל ובעלים של "אלטר אדריכלים" | עיצוב ותכנון משרדי 'קבוצת פילת' 
חגי נגר | אדריכל מוסמך ובעל משרד אדריכלים | GLOBALPAPAYA - תכנון משרדים בעידן האי-ודאות
הדס מקוב | אדריכלית ובעלים של Hadas Makov Interior Design | פרויקט בצל קורונה א'
ערן נעים | מעצב פנים ובעלים של אי אן סטודיו | מעגל Re Use - משרד חברת LIGHTRICKS
נעמי שחר | הנדסאית אדריכלות ומעצבת פנים,  בעלת משרד סטודיו NS נעמי שחר אדריכלות ועיצוב פנים | 
משרד או מסעדה? - "מסרדה" המשרד ההיברידי

16:00 - 16:05
קפה TO-GO וסיור בתערוכה 

-
** ייתכנו שינויים בלוחות הזמנים

דוברים ודוברות - לחץ על המרצה לקריאת מידע נוסף

רם גולדברג - מנחה הכנס

רם גולדברג - מנחה הכנס

אדריכל עצמאי מומחה לתחום עיצוב פנים לעסקים ולמסחר. מתמחה בתכנון ועיצוב מרחבי עבודה.

אדריכל רם גולדברג מוסמך הטכניון לאדריכלות ולבינוי ערים משנת 1984.

משנת 1987, אדריכל עצמאי מומחה לתחום עיצוב פנים לעסקים ולמסחר. בשנת 1998 גולדברג החל להתמחות בתכנון ועיצוב משרדים. ההתמקצעות וההתמקדות בתחום הפכו את המשרד למוביל ולמשמעותי בשוק העיצוב לחברות היי-טק ולארגונים גדולים ומוכרים במשק.

בין לקוחות המשרד חברות בינלאומיות מובילות עם פרויקטים חדשניים בארץ ובעולם.

איריס מושלי

איריס מושלי

מנכ׳׳לית בית ונוי
אנייסי באואר - ANICEE BAUER, אמסטרדם

אנייסי באואר - ANICEE BAUER, אמסטרדם

פסיכולוגיה חברתית ומחקר מדעי בעיצוב

אניסי קרולין באואר בעלת תואר שני בפסיכולוגיה באוניברסיטת אמסטרדם, עבדה כרופא נוירו-פסיכולוג וכמרצה לפסיכולוגיה יישומית לפני שפנתה לתחום הפסיכולוגיה הסביבתית. מוסמכת בעיצוב מבוסס ראיות ובעלת ניסיון כמעצבת פנים, עבדה באניס סטודיו דיזיין D / DOCK, שם שילבה פסיכולוגיה, מחקר מדעי ושיטות חשיבה עיצוביות בתהליך העיצוב. בשנת 2020 המיקוד שלה השתנה והיא משקיעה את מלוא זמנה בפתרון בעיות סביבתיות ובמניעת סבל של בעלי חיים, נושא שקרוב מאוד לליבה. המשימה שלה עכשיו היא לגרום ל"אנשים להתאהב בטבע" שוב. וכדי להשיג זאת, היא מאמינה, עלינו להבין טוב יותר את מערכת היחסים שלנו עם הטבע, מכיוון שאיננו יכולים לדאוג למה שלא אכפת לנו ממנו. אניסי מציעה כעת שיחות השראה וסדנאות אינטראקטיביות בטבע וסביבתו, המאפשרות לאתגר את המחשבה, לחקור רוחניות ולהתנסות בדרך הצמיחה האישית. יתר על כן, היא מאמנת אנשים ב"עיצוב התנהגות ביופילי", שם היא שואפת ליצור זרימה מסונכרנת בתכנון הרגלים ברי קיימא ובסביבה הפיזית. בדרך זו היא מקווה לתרום לחיזוק הקשר הטבעי שלנו עם "כל היצורים החיים", כדי שנוכל לאמץ תפיסת עולם ממוקדת אקולוגית ולאמץ את השינויים שעלינו לעשות כדי ליצור עולם מאוזן ובריא לכולם.

במצגת ההשראה שלה "עיצוב לכדור ארץ חדש", הפסיכולוגית הסביבתית אניסי באואר מציגה את החזון שלה על "עיצוב [התנהגות] ביופילי", שמטרתו לסייע בפתרון בעיות סביבתיות, כלכליות וחברתיות על ידי הפיכת תפיסת העולם אגוצנטרית ( (ego- centricשלנו לאקו- סנטרית (eco-centric). בהתבסס על תפיסת ה"יודאימוניה" של אריסטו, בו החזון מתמקד בפריחה האנושית, ביצירת ערך, סגולות וצמיחה אישית ובמודעות הרוחנית ושהכול וכולם מחוברים. כדי לקדם את השינוי המהותי הזה בתודעה, אניסי מאמינה שצריך לקשר בין ההתנהגות (ההרגלים) והסביבה הפיזית שלנו (הבית) ולכן הם צריכים להיות מעוצבים ומתוכננים באופן שהם ישלימו, יתמכו ויחזקו זה את זה. המצגת מציגה כמה "אסטרטגיות עיצוביות" להרגלים כמו גם לבתים ולסביבה, שיכולים ביחד לקדם את היציאה לאור של זהות קולקטיבית המודעת לטבע עם נרטיב אחר ושיכולה להוביל ל"חיים ששווה לחיות אותם"- לא רק עבור כמה בודדים, אלא לכל היצורים החיים עלי אדמות.

קלארק ספט - Clark Sept, סן פרנסיסקו

קלארק ספט - Clark Sept, סן פרנסיסקו

מנהל ויועץ בחברת GENSLER שרואה בלקוחותיה שותפים אסטרטגיים

"אני מונע על ידי סקרנות בנוגע "למה עוד אפשר לעשות?", יש לי תשוקה להשפיע בדרך חיובית על החוויות של אנשים בעולם שסביבנו. כדי לגרום לשגשוג של החברה שלי וכדי לגרום לשגשוג של הלקוחות, אני מיישם תובנות רבות שהצטברו במעל 35 שנה של ניסיון מקצועי". אומר קלארק ספט (clark sept), מנהל ויועץ בחברת גנסלר שרואה בלקוחותיה שותפים אסטרטגיים לכול דבר ועניין.

בהרצאתו, 'הקשר, בעיה, פתרון.' ספט ידבר על הקישוריות שמאפשרת (באמצעות הטכנולוגיות השונות) תנועה מתמדת והתחברות לכול מקום בכול נקודת זמן... אך למרות החיבור, תעשיות שונות, ומקומות אחרים יוצרים חוויות שונות. הפתרון שספט מציע מבוסס על 3 אלמנטים: ניידות, תנועה ומשמעות. המשרד בודק כיצד תנועה וניידות משפיעות על ההתנהגות, על היחסים ועל הדרך שבה העובדים חושבים. כאשר בראש סדר העדיפויות של תכנון סביבות העבודה נמצאת החוויה האנושית שמתרחשת בתוך סביבה בנויה - ספט יסביר על התנאים הדרושים כדי לשגשג בתקופה של עמימות ושל שינוי תמידי.

על פי השקפת עולמו, למעצבים יש תפקיד מרכזי ביצירת חיבור פיזי עם הסביבה הדיגיטלית. לכן, התכנון צריך להתמקד בהסתגלות לעתיד בלי לפגוע בתחושת המקום, השייכות והמשמעות. חברת גנסלר מסייעת ללקוחות לשנות את השקפת עולמם על ידי הנעה לשינוי תהליכים, לשינוי תרבות ולשינוי סביבת עבודה. בעזרת שאילת השאלות הנכונות, אנשי הצוות עוזרים ללקוחות להבין את המניעים להחלטות שלהם. הקונספט העיצוב של החברה מבוסס על מגוון אסטרטגיות שמטרתן ליצור חיבור בשני מעגלים - המעגל הראשון הוא בין האנשים עצמם והמעגל השני הוא בין האנשים לסביבה.

יאנה רונין - Yana Ronin, סן פרנסיסקו

יאנה רונין - Yana Ronin, סן פרנסיסקו

מייסדת ואסטרטגית ראשית בחברת FORTYSEVEN

יאנה, מתארת את עצמה כ"הוגה שמסתכלת על התמונה הגדולה". יאנה נמצאת בלימוד מתמיד שמטרתו העיקרית היא להבין כיצד החוויה האנושית מושפעת מהעיצוב של העסק, מהתרבות, ומהקונטקסט המקומי.

רונין שמשלבת בין יצירתיות מתפרצת לבין השקפת עולם עסקית, היא אשת מקצוע מוכשרת ועטורת פרסים עם למעלה משלוש מאות אלף מ"ר של פרויקטים. רונין מנוסה בכול שלבי הבנייה והעיצוב, בכל הענפים ובפרויקטים בקני מידה שונים.

קי קוואמורה - Key Kawamura, לונדון

קי קוואמורה - Key Kawamura, לונדון

יזם, מייסד ושותף בסטודיו בננה שפועל כיום בשוויץ, בבריטניה ובספרד.

"כיצד העיצוב יכול לשמש ככוח ליצירת שינוי?" זאת השאלה הגדולה שמעסיקה את האדריכל קי קוואמורה (Key Kawamura) 'יזם יצירתי', מייסד ושותף בסטודיו בננה שפועל כיום בשוויץ, בבריטניה ובספרד.



בהרצאתו "ממקום עבודה (workplace) לעבודה ברשת (networkplace) ", קוואמורה יגלה כיצד העיצוב יכול לשמש כמכשיר ליצירת מעורבות העובדים בחברה, בתרבות ובסביבה. מקרי הבוחן שיוצגו בהרצאה ידגימו את שיטות העיצוב המבוססות על הקונספט שהעיצוב הוא כוח ליצירת שינוי.

קוואמורה שאחראי על תחום: "סביבות העבודה של העתיד" הצעיד אל המחר פרויקטים מורכבים כגון: המשרד הראשי של חברת NTT בשוויץ, חוויית המולטימדיה במטה המרכזי של ה'בית האולימפי', המטה הראשי של קבוצה מקאן במדריד, הסוכנות האזורית של חברת הענק מאראזי, בעיר לוזאן בשוויץ. מרכז החדשנות של EY בלונדון ועוד.

אדר׳ אורי הלוי

אדר׳ אורי הלוי

שותף ובעלים במשרד האדריכלים "אורבך הלוי"

החיבור בין ארכיטקטורה והנדסה נולד מתוך רצון לשלב עולם של עיצוב, אור וחלל עם עולם מדויק של חישובי פלדות ובטונים, טכנולוגיות וטבלת ניהול תקציב. בבסיס עשייתו התכנונית של המשרד, האוחז בתפיסת עולם בת קיימא, עומדת חתירה תדירה לחדשנות והטמעת טכנולוגיות מתקדמות, וליצירת חללים מדויקים פונקציונאלית ואסתטית וסביבות עבודה בריאות.

גוף העבודות של אורבך הלוי מרשים, וכולל פרויקטים רבים שבוצעו עבור לקוחות בארץ ובעולם, מהם שזיכו אותו בפרסים נחשבים. המשרד הינו חבר במועצה לבנייה ירוקה, מחזיק בתקן ISO 9000 ובעליו רואים עצמם מחויבים למעורבות אישית בכל פרויקט ופרויקט. 


אדר' דגן מושלי

אדר' דגן מושלי

אדריכל ראשי ובעלים משרד אדריכלים מושלי-אלדר
מושלי אלדר אדריכלים הינו מהמובילים והגדולים במשרדי האדריכלות בארץ ובעל פעילות בינ"ל ענפה לרבות סניפים במוסקבה ובייג'ין. הפעילות מתרכזת בעקרה בתכנון מבנים מורכבי מערכות כגון: מרכזי מו"פ, מעבדות ,בתי חולים ותעשיה מתקדמת בתחומים רבים ביניהם תעשיית התרופות, ביוטכנולוגיה, מיקרו וננו אלקטרוניקה ועוד. במסגרת הפרויקטים המשרד מתכנן פרויקטים המכילים את חזית הידע והטכנולוגיה האנושית וכך גם היגיע המשרד לתכנון מבנים חלוציים וחכמים שישתמשו בטכנולוגיית IoT שתשרת את המשתמשים ותצור סביבת עבודה מותאמת אישית ובת קיימא . בד בבד עם השיפור המשמעותי בחוויית המשתמשים עולות שאלות אתיות מרתקות של איזון בין נוחיות יעילות ופרטיות שנדמה שמייצגות דילמות חדשות בעולם האדריכלות.
תמיר ליאון

תמיר ליאון

אנתרופולוג יישומי
בהרצאתו "הפיצוח המדעי של המשרד ההיברידי", תוצג פלטפורמה תרבותית למשרד החדש- כיצד יש לגשת לתכנון משרד שפועל בשיטת השולחן והכיסא החמים ושעיקר הפעילות בו היא אינטראקציות בינאישיות? הרצאת חובה לכל מתכנן בעולם העבודה ההיברידי.
"בעוד כשנתיים יעבדו למעלה מ 70% מהעובדים בישראל במודל עבודה היברידי המשלב עבודה מהמשרד ומהבית כאחד. בעלי מקצוע הניגשים לתכנן ולעצב משרדים במודל החדש עומדים מול מספר אתגרים: כיצד ניגשים לתכנון כאשר לחלק ניכר מהעובדים אין עמדת עבודה קבועה? כיצד יש לחשוב על מקום עבודה ששם את הדגש על אינטראקציות ולא על עבודה פרטנית (אותה ניתן לעשות מהבית)? ובעיקר- כיצד מצליחים לתכנן ולעצב משרד אשר ייתן מענה מרחבי לאתגר הגדול ביותר שעומד בפני הארגונים במודל ההיברידי- שמירה על לכידות העובדים בארגון, זאת כאשר לכל ארגון דרכים משלו לייצר את אותה לכידות.
איתי אלטר

איתי אלטר

אדריכל בוגר בצלאל, בעלים של אלטר אדריכלים
איתי אלטר, אדריכל בוגר בצלאל, בעלים של אלטר אדריכלים, משרד לתכנון ועיצוב סביבות עבודה לחברות הייטק בינלאומיות, חברות יזמות ישראליות, סטרטאפים ומשרדים להשקעה.
המשרד מעסיק כ 10 מעצבים ויושב בדרום תל אביב. המשרד שלנו הוא ONE STOP SHOP בו הלקוח מקבל תכנון חכם כזה שמכיל את צרכיו בצורה האופטימלית, הכוח והקסם שלנו הוא לייצר תכנון מודולרי שיאפשר גמישות ומקסום החלל. אנחנו מנהלים ושולטים בכל נושא התקציב עד רמת הבורג ויודעים להתאים את החליפה הנכונה ביותר עבור הלקוח. בפן העיצובי אנחנו מייצרים סביבות עבודה מרשימות, שמשקפות את אופי וחזון החברה ומזניקות אותן קדימה. העיצובים שלנו הם סופר מתקדמים ויחד עם זאת אנחנו דואגים לייצר סביבות עבודה נעימות ויעילות
חגי נגר

חגי נגר

אדריכל מוסמך ובעל משרד אדריכלים
חגי נגר הינו אדריכל מוסמך ובעל משרד אדריכלים העוסק בתכנון משרדים ומעבדות לחברות ישראליות ובינלאומיות. עם תיק לקוחות עשיר הכולל חברות הי-טק, ביו-טק, פיננסים ועוד, חגי וצוות המשרד המקצועי שוקדים על פרויקטים רבים ומגוונים. אדר' חגי נגר סיים את לימודי האדריכלות באוניברסיטת תל אביב ולימודי ניהול פרויקטים בטכניון.
הדס מקוב

הדס מקוב

מייסדת ומנכ"לית Hadas Makov Interior Design
הדס מקוב, מייסדת ומנכ"לית Hadas Makov Interior Design, מעצבת בהצלחה סביבות עבודה יוקרתיות למיגוון רחב של חברות מזה שני עשורים.
הדס מאמינה ביצירת איזורי עבודה פונקציונאלים ומעוררי השראה, תוך תירגום התרבות הארגונית של הלקוח, ערכיו וצרכיו הארגוניים.
 להדס ידע נרחב ומומחיות בחוקי הבניה והסטנדרטים הישראלים, מעורבותה האישית בכל פרויקט ובכל שלביו מבטיחה את השלמת הפרויקט ומסירתו תוך עמידה ביעדי לוחות הזמנים והתקציב, לשביעות רצון הלקוח.
על ההרצאה: "חברת הבאנה לאבס, שנרכשה ע"י חברת אינטל העולמית, בחרה בנו לתכנן ולעצב את משרדיה החדשים בשני אתרים שונים – קיסריה ות"א. עם תחילת הפרויקט עטה עלינו קורונה א' ששינתה את חוקי המשחק. איך מתקנים, תוך כדי תנועה, ועדיין שומרים על רווחת העובדים?"

ערן נעים

ערן נעים

מעצב פנים, בעלים ומייסד של אי אן סטודיו
הסטודיו מקדם את תפיסה ששמה את המשתמש קצה במרכז 
"WE DESIGN FOR PEOPLE"
הסטודיו מתמחה בתכנון ועיצוב סביבות עבודה.
הסטודיו בעל תפיסה מאוד עדכנית לסביבות עבודה, המשלבת חשיבה רעיונית עם פתרונות פונקציונליים ומודרניים, תוך מודעות לצרכי הלקוח ודרישותיו. יחד עם הלקוח אנחנו בונים תהליך אישי וצמוד.
העבודה שלנו מבוססת עיצוב טוטאלי, והרצון ליצור ולהציג חזון עיצובי מלא עבור לקוחותינו.
"אנו מעצבים לאנשים", הגישה שלנו לתכנון ועיצוב חלל נובעת מזיהוי צרכים, רצונות וחלומות של כל אדם, חברה או עסק.
אנו עושים שמוש בעקרונות ומושגי העיצוב הקיימים ומתאימים אותם לתרבות המקומית ולחיי היומיום.    
כל אלו יחד, מלווים בבניית אפיון צרכים מפורט אשר עוזר להגיע לתוצאה מדויקת עבור כל לקוח. התוצרים איכותיים מאוד, תוך עמידה בלוחות זמנים וללא חריגה מהתקציב שהוגדר לפרויקט.
ערן מעצב פנים בוגר המכון הטכנולוגי , ומרצה בפקולטה לעיצוב של המכון.
בן 38 , נשוי ליעל ואבא ל- 2 עברי ומיקה.
שם ההרצאה: מעגל Re Use - משרדי חברת LIGHTRICKS בכפר ההיטק ובית בלגיה גבעת רם ירושלים. עבודה על מבנה לשימור והטענה של תוכן חדש.
למברטו סקלברין, Lamberto Scalabrin, איטליה

למברטו סקלברין, Lamberto Scalabrin, איטליה

יועץ תאורה
בעודו מכור לנושא התאורה עוד משנת 1996, עבד למברטו סקלברין כיועץ מכירות בינלאומי במהלך ה – 15 השנים האחרונות עבור מותגי תאורה אירופאים, הן טכניים והן דקורטיביים.
הוא מעניק למעצבי תאורה בינלאומיים ולאדריכלים פתרונות תאורה אינדיבידואליים לאירוח פרטי, לפרויקטים מסחריים ולמשרדים בכל רחבי העולם.
לדבריו, תאורה הוא תחום המתפתח ללא הרף, דבר ההופך את העולם הקסום הזה ללא צפוי ומיוחד.
נעמי שחר

נעמי שחר

הנדסאית אדריכלות ומעצבת פנים
נעמי שחר, בעלת סטודיו המתמחה באדריכלות ועיצוב פנים לחללים עבודה, תכנון ועיצוב משרדים, עיצוב לוביים ,אולמות תצוגה וחללים ציבוריים.
הסטודיו מתכנן ומעצב אב טיפוס למותגים, תוך מיקוד בתכנון חללים בעלי צורך תדמיתי מאופיין, בתהליך של מחקר ולמידה על המוצר, המשרדת ובידולו בתכנון ועיצוב.
"אין משרד אחד הדומה למשנהו כשם שאין אשם הדומה לאחר! ולכן אנו מקפידים לתכנן חליפות מדויקות ללקוחות."
שם ההרצאה: משרד או מסעדה? - "מסרדה" המשרד ההיברידי.

חסויות

ריג׳נט
כרמל ביזנס

מציגים

גולמט
אורגון
בים דיזיין
אורבונד
אקו ספייס
ארגו טופ
אר אנד אר
וואלי
זהבי
כרמל
שמרת
ריג'נט
יהודה יבוא יצוא
וורקס
מיידסק
מקור הפורמייקה
סמארט פילם
אינובייט
קיסר
בלורן 2
סול אנד פפר
הרדור
רשפים חמדיה
טיראדור
גנטנר

רוצים עוד מידע?

לחדשות ועדכונים אנא מלאו פרטיכם/ן:

מפת הגעה ל- VALLEY כפר-סבא

כתובת: זאב בלפר 27, כפ"ס

אריחים Ecommerce Website Development