The 4th International Building Envelope and Façade - Planning and Design Conference, 17.11.2024
I Arch. Assaf Yizhak Cooremans הבעלים של סטודיו Yizco ושותף בכיר ב-BAMA אדריכלים בתל אביב.
פאנל: מבניין לאייקון – השפעת מעטפות המבנה על מחירי הנדל"ן.
מנחה: אדריכל טל פרידמן | מומחה לטכנולוגיות בנייה מתקדמות.
אדריכלית רחל פלר | שותפה בכירה, מנהלת התכנון ב-"יסקי מור סיון אדריכלים."
אדריכל גיל שנהב | בעלים - כנען שנהב אדריכלים.
לורה קריצ'מן | מהנדסת ראשית בקבוצת ארדן.
גיא מילוסלבסקי | מנכ"ל ובעלים של מילוסלבסקי אדריכלים.
התוכנית כפופה לשינויים
ט.ל.ח
עד היום חברת דוד מהנדסים בע"מ תכננה מעל 3,000 פרויקטים ביותר מ-20 מדינות בעולם.
דוד משמש כסגן יו"ר לשכת המהנדסים, ממלא מקום יו"ר איגוד המהנדסים לבנייה ותשתיות, ויושב ראש ועדת התקינה המרכזית של דירקטוריון מכון התקנים. דוד ואף שימש כיו"ר המכון בפועל בשנת 2019 עד 2020 לסירוגין. הוא נציג המועצה העולמית לבניית רבי קומות CTBUH בישראל ואף זכה בפרס מפעל חיים לתרומה יוצאת דופן להקמת מבנים רבי קומות בעולם.
Arch. Assaf Yizhak Cooremans הבעלים של סטודיו Yizco שבסיסו באמסטרדם ושותף בכיר ב-BAMA אדריכלים בתל אביב. עם שלושה עשורים של ניסיון, הוא הוביל פרויקטים רבים בעלי פרופיל גבוה בבריטניה, בישראל וברחבי העולם.
כאדריכל מוערך, הוא מצטיין בהנחיית שיתופי פעולה בפרויקטים חוצי-לאומים. אחד מהישגיו הבולטים הוא -אדריכל ראשי של מגדל פיקוח התעבורה האווירית האייקוני בנמל התעופה בן גוריון. כמו כן, אסף היה אחראי על פיקוח פרויקטי מגורים ושימושים מעורבים שונים בתל אביב ובמקומות נוספים בישראל.
כעת אסף משמש כמתאם מימוש התחנות של הרכבת המהירה העתידית מחיפה לבאר שבע, שיתוף פעולה אדריכלי בין UNStudio ו-Pelleg. בנוסף, הוא היה אחראי לכמה פרויקטים משמעותיים אחרים בבריטניה, כולל פרויקט שימושים מעורבים ב-'לואישהאם', לונדון, ורובע מגורים רחב היקף ב-'קנטרברי'.
לאדריכל פרנס ואן וורה מ-UNStudi, למעלה מ-30 שנות ניסיון בפרויקטים ש'מגדירים ערים' בכל רחבי העולם.
אחת מהדוגמאות הבולטות לפעילותו היא יצירת שותפות פרטית ציבורית חזקה (הכוללת עיצוב, בנייה, מימון, תחזוקה ותפעול) של פרויקט 'מטה סוכנות החינוך בהולנד', אותו הוא ניהל מהתכנון ועד למסירה, בשיתוף פעולה הדוק עם ממשלת הולנד ועם מספר בעלי עניין.
כיום ואן וורה אחראי על תכנון פרויקטים גדולים שונים בישראל הכוללים שלושה מגדלי מגורים וסביבת עירוב שימושים בבת ים.
שיר קמחי, אדריכלית בוגרת הטכניון, עם ניסיון רב בעולמות הבנייה הירוקה, בניית אסטרטגיות להפחתת פליטות פחמן והטמעת חדשנות בארגונים.
אדריכל עילאי ארד סיים את לימודיו לתואר ראשון ושני באדריכלות באוניברסיטה הטכנית של ברלין. במשך העשור האחרון, ניהל סטודיו משלו בברלין, שם יצר פרויקטים ייחודיים ועסק בתכנון אורבני והתחדשות עירונית. לאחר שנים של עשייה יצירתית ועבודה עצמאית, הצטרף למשרד D-BLK.
דן דורון סגן נשיא Foundry, Manufacturing & Supply Chain ומנכ"ל הבינוי באינטל. דן אחראי על הובלת תחום בניית המפעלים בכל מפעלי אינטל. במסגרת תפקידו הוא אחראי על הפרויקט מהשלבים הראשוניים, תוך שיתוף פעולה עם מקבלי ההחלטות כדי להבטיח שהפתרון הטוב ביותר יוגדר כדי לעמוד בצרכי חב' אינטל. בנוסף, דן מוביל את כל מחזור חיי הפרויקט מהתכנון ועד ההפעלה.
לפני שחזר לאינטל, דן שימש כסגן נשיא בכיר להנדסה וטכנולוגיות ב-TAT Technologies Ltd. הוא בנה יכולות הנדסה חוצות-חברה וסינרגיות, כמו גם מפת דרכים למחקר ופיתוח בהתאמה לצורכי השוק והטכנולוגיות המפותחות. בין השנים 2014 עד 2017, דן שימש כמנהל CAPEX בקבוצת ICL וכסגן נשיא לפרויקטים אסטרטגיים. במסגרת תפקידו דן הוביל צוותי פרויקטים הנדסיים גדולים ברחבי העולם והקים יסודות מוצקים לתכנון וביצוע תוך עמידה בתוכניות האסטרטגיות.
ריקי קיי עובד בחברת סיידרייז מעל ל-13 שנים, ומתמחה בהפרדות אש פסיביות ובפתרונות לשליטה ברעש עבור מגוון של חזיתות מבנה. לריקי יש ניסיון של 17 שנים בתחום הפרדות האש הפסיביות ובתחום בניית חזיתות. ריקי ניהל מגה פרויקטים בשוק הבינלאומי, וכיום הוא מנהל אזור המזרח התיכון, מטעם חברת סיידרייז אנגליה.
פאבלו ואן דר לוגט (PhD MSc Eng) הוא עמית חוקר בתחום "מבנים מבוססי ביו" במכון AMS ואורח אקדמי במחלקת "טכנולוגיה סביבתית ועיצוב" בפקולטה לאדריכלות. בפקולטה זו הוא גם קיבל את תואר המאסטר שלו (2003) כאשר סיים בהצטיינות את עבודתו המחקרית על במבוק כאלטרנטיבת בנייה אפשרית במערב אירופה.
במחקר הדוקטורט שלו בתוכנית לעיצוב לקיימות ב- TU Delft- ואן דר לוגט השווה את הפוטנציאל המסחרי ואת ההשפעה הסביבתית וטביעת רגל פחמנית של חומרים מבמבוק תעשייתי, בשילוב עץ מהונדס וחומרים בניין נפוצים אחרים.
כיום ואן דר לוגט פעיל בתעשיית הבנייה כיועץ בכיר לבנייה בת קיימא ומעגלית, וכן כשגריר למבנים מבוססי במכון AMS ובפקולטה לאדריכלות (מח' טכנולוגיה סביבתית ועיצוב).
בחזונו של ואן דר לוגט - במעבר החיוני לכלכלה מעגלית יותר, מבוססת ביולוגיה ונמוכה בפחמן - קיימות הזדמנויות עצומות לחומרים "מבוססי ביו" חכמים כמו עץ מאסיבי ובמבוק מהונדס.
ואן דר לוגט כתב מספר ספרים על עיצוב מבוסס ביו, אדריכלות וקיימות, ומפרסם בקביעות את ממצאי המחקר שלו במגזינים פופולריים ובכתבי עת מדעיים. ואן דר לוגט הוא מרצה מבוקש מאוד החל מ-TED ועד להרצאות בכנסים בינלאומיים ברמה גבוהה.
פרדימן למד ועבד בארץ במשרדים מובילים, השלים תואר שני בהנדסת ייצור דיגיטלי לתעשיית הבנייה באוניברסיטת דטמודלד- גרמניה.
תחומי מחקרו העיקריים סבים סביב שימוש באלגוריתמים לתכנון חכם ואוטומציה של חזיתות ומבני קליפה דקה. המשרד מתמחה במחקר של מבנים מתקפלים מהפן האלגוריתמי, אפליקטיבי ואסטטי ומשלב בעבודותיו עקרונות מן התחום.
בנוסף, פעיל באופן אישי בעולם הסטארט אפים של טכנולוגיות הבנייה ושותף במגוון מיזמים בתחום. משמש גם כיועץ טכנולוגיות בנייה במשרד הכלכלה במטרה לעזור בהפיכתה של ישראל למדינה מובילה בתחום.
שותף בכיר, בעל ניסיון של 25 שנה בתכנון אדריכלי, מתמחה בתכנון מגדלי יוקרה, שכונות מגורים, בנייה ירוקה, מבני משרדים ומסחר. מומחה בייזום פרויקטים של התחדשות עירונית ובליווי פרויקטים בחו"ל. בוגר הטכניון.
קבוצת אלוקל שנוסדה לפני למעלה מ-55 שנה, מתמחה בפיתוח ויישום מגוון פתרונות משלימים למעטפת הבניין ומספקת שרותי עיצוב, תכנון, ייצור, שינוע והרכבת סל רחב של מוצרים במרחב האורבני בכל רחבי הארץ.
הקבוצה מבצעת מאות פרויקטים בשנה, כאשר כל פרויקט נתפר כחליפה לצורכי הלקוח ומלווה ע"י צוות מקצועי הכולל: אדריכלים, שרטטים, מעצבים תעשייתיים, מהנדסים, קונסטרוקטורים ואנשי ייצור מנוסים, מקצועיים ועתירי ניסיון בענף. כל אלו מספקים גיבוי טכני מקיף למוצרי הקבוצה והנם בעלי ידע וניסיון רב בכל הקשור לחישובי חוזק, עמידות בעומסים ונשיאת משקל של כל מוצר ומוצר היוצא משערי המפעלים.
רוצים לקבל עדכונים על כנסים, סדנאות ומפגשי העשרה?
מלאו את הפרטים