האולם החדש של ירדן קרמיקה נפתח – וכבר עכשיו הוא מדבר בשפה של יוקרה, דיוק וחדשנות. זה לא עוד אולם תצוגה, זה מקום שבו החומר הופך לאומנות, שבו אדריכלים ומעצבים מוצאים בדיוק את מה שחיפשו עוד לפני שהצליחו לנסח את זה במילים.
כבר מהרגע שנכנסים, התחושה ברורה – זה המקום שבו עיצוב פוגש איכות. האריחים, משטחי הגרניט פורצלן, חיפויי האבן הטבעית – כל פרט מוקפד, כל גימור מספר סיפור. לא משנה אם זה פרויקט של וילה פרטית עם בריכת אינפיניטי, דירת יוקרה בקו ראשון לים או בית פרטי שרוצה לשדר חום וטבע – כאן יש את כל הפתרונות, והם לא רק מרהיבים אלא גם פונקציונליים, עמידים ומתקדמים טכנולוגית.

האדריכלים שכבר ביקרו יודעים: ירדן קרמיקה משנה את חוקי המשחק. החומרים שנבחרים כאן הם הטובים בעולם, המגוון עצום, והליווי האישי מבטיח שכל פרויקט ייצא בדיוק כמו בחזון – ואולי אפילו טוב יותר. התכנון מוקפד, הצוות מבין כל צורך, וכל פרט קטן מקבל תשומת לב כאילו מדובר בפרויקט הדגל של השנה.
כשנוגעים במשטחים, מבינים למה זה כל כך שונה. הקרמיקות הדקות בגימור מט משדרות אלגנטיות מודרנית, האבנים הטבעיות מכניסות תחושת יוקרה מחוספסת, והריצופים החיצוניים לבריכות, מרפסות וחצרות משדרים עמידות לצד עיצוב בלתי מתפשר. כל טרנד בינלאומי כבר כאן, מחכה להיות משולב בפרויקטים של המובילים בתחום.

וזה לא נעצר רק בחיפויים ובריצופים – גם מחלקת הפרטים וכלים סניטריים מציבה סטנדרט חדש של יוקרה וחדשנות. ברזים מעוצבים בגימורים אלגנטיים, כיורים חכמים בעיצובים עוצרי נשימה, מקלחונים מתקדמים שמשלבים טכנולוגיה ונוחות – כל פרט נבחר מתוך מחשבה על השילוב המושלם בין אסתטיקה לפונקציונליות. כאן לא מתפשרים על שום דבר, מהפרט הקטן ביותר ועד לגימור המושלם של כל חלל.
וזה בדיוק מה שקורה. עוד לפני שהאולם הספיק לחגוג את פתיחתו, הוא כבר הפך לנקודת מפגש לאדריכלים הבכירים, למעצבים שמחפשים את הדבר הבא, ליזמים שרוצים לקחת את הפרויקטים שלהם כמה רמות למעלה. כי זה לא רק אולם תצוגה – זה בית חדש לחדשנות בעולם החיפויים, העיצוב והפרטים הקטנים שעושים את ההבדל.

כששאלנו את המייסד, ירדן, האם באזור אור יהודה יש ביקוש למוצרים ברמה כזו, הוא חייך וענה בביטחון:
"לא רק שיש ביקוש – יש צמא. אנשים כאן מחפשים איכות אחרת, מחפשים חוויית עיצוב שתתאים לסטנדרטים הגבוהים ביותר, והם יודעים להעריך חומרי גלם ברמה עולמית. אנחנו רואים את זה כבר עכשיו – אדריכלים, מעצבים ולקוחות פרטיים מגיעים אלינו כי הם רוצים משהו אחר, משהו שלא מתפשר. זה לא רק ריצוף או חיפוי – זו אמירה עיצובית, זו דרך חיים."
וזה לא רק אור יהודה. האולם החדש הפך במהרה ליעד מבוקש עבור כל האזור היוקרתי שמסביב – סביון, גני תקווה, קריית אונו, רמת אפעל והסביבה כולה. קבלנים ובעלי וילות שמחפשים את הטוב ביותר, יזמים שרוצים להרים את הפרויקטים שלהם לרמה אחרת, ומעצבים שמבינים שעיצוב יוקרתי מתחיל בפרטים – כולם כבר גילו את ירדן קרמיקה.
לא צריך יותר מכמה דקות באולם כדי להבין שהוא הגיע בדיוק בזמן. האיכות, המגוון והחדשנות הם בדיוק מה שחובבי העיצוב באזור חיכו לו – מקום שבו כל פרויקט מקבל את הטאץ' הייחודי שלו, ברמה הגבוהה ביותר.