כאשר הגיעה גת לפגוש את ריקי, בעלת חנות roya בראשון לציון, היא זיהתה באופייה את כל התפיסה העיצובית שלפיה היא עובדת."רוך, נועם ויחד עם זאת רצון לפרוץ". החיבור היה מיידי וגת גיבשה מהר מאוד את הקונספט הכללי ויצרה חנות יוקרתית אך לא מאיימת, דרמתית אך הומוריסטית, מסוגננת, רומנטית ובהחלט מעוצבת.
גת נמיר חטר-ישי, 37, אדריכלית פנים עם אהבה בוערת למקצוע מהיום שנולדה, "כבן אדם מאוד סקרן" היא פונה למקצועות נוספים ומעשירה את השכלתה אך את כולם היא מנתבת לכישרונה הרב ומביאה את השכלתה ליצירת העיצוב. כאשר פרויקטים רבים כבר מאחוריה ובהחלט עוד המון פרויקטים לפניה היא שומרת על קן אחיד בכולם, מלבישה את המקום בעזרת שכבות העיצוב, טעם משובח וכמובן רצון הלקוח. גת מעניקה לכל חלל חיים משלו, באינטליגנציה, אסטטיקה ופונקציונאליות הייחודית לה ולסיום תמיד דואגת להכניס טוויסט קל אשר מכנה אותו כהומור.
את חנות הבגדים roya בראשון לציון החליטה לעצב עם שלושה אלמנטים מנחים: שחור, זהב וברזל ומהרגע שנפל הפור גת דואגת לשלב את האלמנטים בכל פינה בחנות ואינה פוסחת על אף פרט ולו הקטן ביותר. היא משאירה שם חותם גדול שכל לקוח בהחלט יבין שביקרה פה מעצבת והושקעה מחשבה רבה שגם בדקות ספורות חווית העיצוב תעבור לכלל הלקוחות מלבד כמובן הבגדים עצמם, שיפים לא פחות.
השחור צבע את קירות החנות והתקרה באומץ רב, המדפים נצבעו בשלייף לאק שחור וכך גם השולחנות הארוכים בעלי הרגלים המגולפות שנבנו ע"י נגר בהזמנה מיוחדת. לתיחום השחור לגווניו, רוצפה החנות באריחי שיש שחורים בוהקים ולסיום האלמנט הראשון הוצבו להן שתי כורסאות בסגנון המלכה אן מרופדות בעור קרוקודיל שחור.
הזהב שובץ באותה מגמה ליצירת איזון מרגיע ומהודר. ראשית שלד העץ הרומנטי של אותן כורסאות נצבע בזהב כתשובה לריפוד השחור הפחמי. בסמוך להן כוסה לו קיר לבני סילקט בלי חמלה ל"טבעיות" שלו, בזהב. ובכך העצים את נוכחותו. כך נצבעו בזהב פרופילים תוחמי מדפי הבגדים כמו גם מראות ענק. לטאץ' האחרון הוסיפה גת גימיק יעיל, צבעה בזהב מסגרות מגולפות לתמונות והציבה אותן על אצטבות כתיחום להצגת פריטים מעניינים במיוחד, כמו זוג נעליים תואמי ארנק או סתם נעליים יוקרתיות שראויות למסגרת פרטית משלהן.
לברזל המפורזל בחנות הועידה שני תפקידים: פונקציונאלי וקישוטי. בסמוך למדף אחד ארוך לאחסון קולקציה מוקפדת, נבנה מבנה צר מברזל מפורזל התומך סולם מוצב. גם את הסולם הפכה למוצג קישוטי חם, הוא עשוי מתכת וכך הפרופילים המפורזלים שלו שבוצעו לפי תכנונה בידי נפח עם ידיים אומנתיות. לקישוט, למען האיזון על קיר הסיליקט המוזהב תלתה גת נקשן דלתות מברזל שאותו צבעה בשחור והוסיפה לו מסגרת מפורזלת מפלסטיק שנצבעה גם היא בשחור.
הטאץ האחרון הוקדש לתאורה דרמטית .נברשת קריסטל ענקית בעלת 51 קנים אשר הוזמנה במיוחד מחו"ל וגרמה לכולם לחכות לה במשך שלושה חודשים ,בנוסף תאורת לד הוצמדה מתחת לכל מדף וכמובן גם קיר הזהב זכה להארה בתאורה נסתרת. הדרמה שמייצרת התאורה הוא אלמנט המאחד סתירות שהתערבלו זו בזו והפכו להרמוניות.