גיא הקש - מנהל בכיר של מסעדות וברים ברשת המלונות הבינלאומית 'מריוט'

מנהל בכיר של מסעדות וברים ברשת המלונות הבינלאומית 'מריוט' ( Mariot) ומי שאמון על פעילותה הכלל עולמית בתחום זה

מאת: מערכת בית ונוי | צילום: | - 13/04/2016
 

גדל במשפחה של מלונאים ומגיל צעיר מאד פיתח תשוקה לתעשיית האירוח ככלל, ומשיכה מיוחדת לתחום המזון והמשקאות בפרט. במהלך עשרים שנות עשייתו של הקש בשדה האירוח הוא ניהל והיה מהבעלים של יוזמות והשקעות בתחום, והניסיון הרחב שצבר בכלל זה נע ממלונות בוטיק- יוקרה אינטימיים (Country House Hotels), דרך רשתות גדולות של מלונות יוקרה בדירוג חמישה כוכבים, מסעדות בעלות כוכבי מישלן, שירותי הסעדה ואירוח באירועי משפחות מלוכה, אירועים ממלכתיים של ראשי מדינות ודרגי סגל דיפלומטי, ועד פיתוח קונספטים של מזון ומשקאות עבור רשתות בתי מלון גדולות. 


פעילותו המגוונת ורבת השנים הביאה אותו לשתף פעולה ולעבוד בכפיפה אחת עם מובילים בינלאומיים בתחום המזון והמשקאות, וביניהם אושיות כ- Daniel Boulud, Jean George Vongrichten, Gray Kunz, Alain Ducasse, Alain Passard, Mario Batali and Roger Vergé. הניסיון והידע העשיר שהוא זוקף לזכותו במסגרת פעילותו רבת השנים בתעשיית המלונאות העניקו להקש את הכלים להפוך למקצוען מיומן ונחשב בתחומו, ובתוך כך לעמוד בראש פעילות המזון והמשקאות הכלל עולמית של רשת מריוט- רשת מלונות המקיפה כיום 4300 בתי מלון המצויים בבעלותה ביותר מ-100 מדינות, וביוני הקרוב עתידה להתרחב לכדי בעלות על 5500 בתי מלון. 








יצירת קשר - גיא הקש - מנהל בכיר של מסעדות וברים ברשת המלונות הבינלאומית 'מריוט'