מהונג קונג – עיצוב בר-קיימא שהוא גם מחווה לטכנולוגיה מודרנית

 

 

בית ישן בן 40 במחוז שא טין, הונג קונג, עבר לאחרונה מהפך מכף רגל ועד ראש, על ידי משרד האדריכלים Millimeter Interior Design Limited. עלויות השינוי הופחתו באמצעות בניית קירות חיצוניים מעל המבנה הקיים. 

 

 

מאת: | צילום: | - 14/09/2014
בחסות ובאדיבות אתר:
המבנה החדש חולק לשתי קומות והוא כולל: חנייה, סלון, שני חדרי אירוח וחדרי שירותים ובנוסף,  שירותי אורחים, סוויטת הורים מרווחת וחדר עבודה. 
 
חזית המבנה יוצרת מראה מרשים בזכות החנייה ואורות ה:LED שמוסיפים מגע עתידני למבנה. 
עץ מייפל קטן ניטע במרכז הבית, והגג הפתוח מכניס אור טבעי לחדר העבודה שעשוי ממחיצות זכוכית. פנאלים סולריים גדולים הותקנו על הגג על מנת לספק אנרגיה טבעית לחימום הבית, לתאורה ולסוללות הגיבוי. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 העיצוב החדש אמנם הפך את הבית המיושן לבית עירוני מתקדם, אך עדיין הבנייה המקורית לא נפגעה כלל. "היום שהמודעות החברתית או האחריות הסביבתית נמצאות במגמת עלייה, הכנסת הקיימות לתוך הבתים היא אורח חיים חלופי עבור הדור החדש". אומרים האדריכלים.