בית עם נוף למרכז סיאטל


הבית המודרני הזה שנמצא בסיאטל, וושינגטון ארה"ב, הוא תוצאה של תהליך שיפוץ נרחב שנעשה על ידי צוות Grouparchitect. המבנה שחולק למספר מפלסים, בולט בשכונה בזכות הגג האלכסוני שהוא חלק ממרפסת חיצונית שהיא הכול מלבד שגרתית. 

מאת: | צילום: | - 23/10/2014
באדיבות


כפי שאתם יכולים לראות, למרות הגג האלכסוני ובניגוד לבתים מודרניים אחרים, המבנה משתלב עם סביבתו משום שהוא שומר על תכונות בסיסיות משותפות עם הדירות הסמוכות. 

 
 
כדי להגיע לתוצאה הזו, האדריכלים מסבירים שלמרות הפיצול למפסלים והשיפוץ המסיבי הם השתדלו לשמור על המראה המקורי של הבית. חדר המדרגות המרכזי נבנה מחדש כדי ליצור גישה למפלס העליון ולמרפסת הגג.
 

 


ממרפסת הגג נשקף נוף עוצר נשימה למרכז העיר סיאטל ולהר Rainier. 


אסטרטגיית הבנייה מושתת על בנייה בת קיימא תוך שימוש בחומרים קיימים. 
 
 

למרות הגישה המינימליסטית בעיצוב הפנים, הבית מלא באישיות בזכות שימוש נרחב בעץ ובנגיעות של צבע כדי להפוך את המקום לעליז ומזמין. 




יצירת קשר - בית עם נוף למרכז סיאטל