אורבניות היא שם המשחק

 קיר כוח דומיננטי מוביל לדלת סתרים: דירת קבלן חדשה תוכננה מחדש. 

מאת: מערכת בית ונוי | צילום: ליאור טייטלר | עיצוב: דניאל מיכאלי | 24/08/2020

 

עיצוב: דניאל מיכאלי | צילום: ליאור טייטלר
 

את הדירה במגדל החדש רכשו בני הזוג זמן קצר לאחר קבלת טופס 4 כשהיא מוכנה למגורים. השניים החליטו להתאימה לסטנדרט שביקשו ליצור עבור משפחתם ולטובת העניין שונו חלקים מהמתווה המקורי, קירות נהרסו, החיצוף הוחלף ותוכננו פרטי נגרות מורכבים שעוטפים את חלק מקירות הדירה. 

כך למשל במאסטר השינה של ההורים, שבתכנון המקורי כלל תכנון סטנדרטי של חדר שינה, רחצה וארונות. בעיצוב החדש תכננו קיר שחוצץ בין איזור השינה לאיזור הרחצה על גבו ארון אחסון גדול במרכזו פתח מעבר בין הפונקציות שתחום בויטרינה בלגית אלגנטית. 

חדרי הרחצה שופצו מן היסוד. האריחים הקבלניים הוחלפו באריחי גרניט פורצלן מדוקקים וגדולים במיוחד שהוזמנו מאיטליה. הפלטות הגדולות איפשרו ליצור וויזואליות נקיה ונטולת חיבורים שמקנה לחלל מראה מרווח ואוורירי. 

עיצוב: דניאל מיכאלי | צילום: ליאור טייטלר
 

בחלקים נרחבים קירות הבניה מתוכננים בדיס סימטריה, מה שהוביל לאילוצים רבים אך בסופו של דבר הוא גם הבסיס לפרטים העיצוביים היפים ביותר בדירה. כך קיר ארוך במיוחד משירותי האורחים ועד למרפסת אותו הפכנו לקיר כוח הודות לפריט נגרות מורכב מחופה עץ אגוז אמריקאי ופירטי שיש דרכו מעבר סמוי במישור הרהיט שמוביל לשירותי האורחים. בתכנון המקורי אותו קיר כלל גם נישה בתוכה הותקן בר אלכוהול ומתחתיו קמין.

עיצוב: דניאל מיכאלי | צילום: ליאור טייטלר
 

עיצוב: דניאל מיכאלי | צילום: ליאור טייטלר
 

בעלת הבית אוהבת מאוד לבשל. יצרנו עבורה שפע של מקומות איחסון מבעד לחזיתית כהות ודרמטיות עשויות פורמיקה בטכנולוגיית ננו חדשנית. באחת החזיתות הותקן פרט מיוחד החובק את יחידה ובה מיקרו, תנור וטלווזיה שנראית כצפה ומרחפת הודות להבדלי מישורים. במקום צוקל סטנדרטי יצרנו צוקל היקפי עשוי פליז מוזהב בגובה של 7 ס"מ שממסגר את המטבח ומעניק לו מראה אמנותי. 

עיצוב: דניאל מיכאלי | צילום: ליאור טייטלר
 

עיצוב: דניאל מיכאלי | צילום: ליאור טייטלר
 

עיצוב: דניאל מיכאלי | צילום: ליאור טייטלר
 

מיקום הדירה מאפשר לה להנות מנוף אורבני מרשים שכולל תצפית למגדלים ולחוף הים. הנוף מהווה תפאורה יוצאת דופן אותה בחרנו לשלב בתפיסת התכנון והעיצוב. פרטי המעטפת בהם הנגרויות והתאורה הם ישרים, מהוקצעים וסימטרים להם שידכנו אלמנטים רכים שמעניקים מראה ביתי, חמים ומזמין כמו בדי קטיפה, שיחים ווילונות. התוצאה מאוזנת ומותאמת לטעמם של בני הזוג. 

עיצוב: דניאל מיכאלי | צילום: ליאור טייטלר
 






רוצה לקבל מאיתנו מידע על מוצרים ורעיונות להשראה?


תחומים שמעניינים אותי