הבית בקיוטו שלקוח מציורי ילדים

 

 בית משפחת Hazukashi עוצב על ידי Alts Design באזור הפרברים של קיוטו

מאת: שירה רייז משולם | צילום: |

 

בחסות ובאדיבות אתר: www.freshome.com

 

הבית בקיוטו שלקוח מציורי ילדים


בית משפחת Hazukashi שעוצב על ידי Alts Design באזור הפרברים של קיוטו, נותן תחושה מבלבלת של עיצוב מינימליסטי - לפחות על פי המראה החיצוני שלו. אך כאשר נכנסים פנימה התפיסה העצובית משתנה לחלוטין. 

ה"לב" של הדירה נמצא בפינת האוכל המשותפת


המטבח בבית משפחת Hazukashi


ה"לב" של הדירה נמצא בפינת האוכל המשותפת שם כל המשפחה נאספת. שימוש נרחב בעץ הופך את החלל הזה לחברתי, כיף, ידידותי וכתוצאה מכך למזמין. 

שימוש נרחב בעץ הופך את החלל הזה לחברתי, כיף, ידידותי וכתוצאה מכך למזמין


חדר העבודה הנמצא בקומה העליונה


העיצוב המקורי של בית Hazukashi, בא לידי ביטוי בזכות שימוש חכם בצורות גמלוניות שמלוות את כל החללים הפנימיים. צורות אלו מעניקות לבית מראה שלקוח מציורי ילדים. מדרגות רחבות מעץ שממוקמות במרכז החלל מחברות בין קומת הקרקע של הבית לבין חדר השינה וחדר העבודה שנמצא בקומה העליונה. 

שימוש חכם בצורות גמלוניות מלוות את כל החללים הפנימיים


מדרגות רחבות מעץ מחברות בין קומת הקרקע של הבית לבין הקומה העליונה
 

בסך הכול מדובר בבית שמשלב בתוכו חום רב ופרצי יצירתיות. 
מה אתם חושבים על כך? 

צורות המעניקות לבית מראה שלקוח מציורי ילדים
 

לתמונות נוספות לחצו כאן


אולי תאהבו גם:






 

יצירת קשר - הבית בקיוטו שלקוח מציורי ילדים