מתמזג בנוף


מאת: מושלי דוד, באדיבות אתר freshome.com | צילום: צילום: מריקו ריד. | תכנון: אדריכלית קארה אנדרסון, משרד אדריכלים "ג'נסן", - 10/10/2016
 
 
משרד האדריכלים "ג'נסן" תכנן את מבנה המגורים של משפחת טרנר, כסדרה של מרחבים פתוחים המתמזגים בנוף ההררי. קירות הזכוכית בקומה העליונה, הם למעשה דלתות הניתנות להסתה והזזה לתוך "כיסים" בקירות הכפולים,  ובכך לפתוח את מרחב המגורים ופינת האוכל אל הנוף, לחוש את האוויר והאווירה, את האקלים הממוזג,  ולחשוף את הנופים הפנורמיים המדהימים של ההרים סביב.


כל מרחב המגורים המוצל בוילונות בהירים, משתלב בקו רציף עם סיפון מרפסת הבריכה.
משרד האדריכלים "ג'נסן", שתכנן את המבנה, נעזר בעיצוב הפנים של ניקול הוליס, שבחרה קו עיצובי בהיר ואסטטי. הבחירה בצבעים הטבעיים, הבהירים, מסייעת ליצירת רצף מהטבע החיצון אל אזור המבנה, שמתחת ה"גג הצף" בקומה העליונה.


הפרויקט משלב אלמנטים מהנוף שסביב כך שהמתכננים בחרו לבנות פחות ולהשתלב יותר... המתכננים שילבו את שתי קומות המסד בקו הרכס המשופע ובנוסף נטעו צמחיה טבעית להטמעת הקירות כחלק מהנוף. 







יצירת קשר