המסעדה המשוגעת

 Kichijoji  הוא פרבר במערב טוקיו שהפך בשנים האחרונות לפופולארי וטרנדי במיוחד, שבו עוצב לאחרונה בר ל"יקיטורי" (שיפודי עוף יפניים) ייחודי. 

מאת: אורנה גטניו שנייד | צילום: צילום: Erieta Attali | 30/12/2015

במבט ראשון הקומה השנייה נראית כאילו עברה הפצצה של חוטים: המעצבים עשו כאן שימוש  מיוחד בכבלי רשת למחשבים על הקירות, על המנורות, על הכסאות ועל השולחנות. בקומת הקרקע נמצא הבר  בו עשויים גם השולחנות וגם הכיסאות משאריות של אקריליק שקוף שהומס, תוך יצירת מראה כשל אובייקטים עשויים קרח וצפים באוויר. את הקירות מעטרים ציורי קיר של האמן Teruhiko Yumura.



החומרים ומערכות שיצברו לכם ניקוד לבנייה ירוקה

שם המוצר
תאור המוצר
תו ירוק (ישראל/ חו''ל)
 
תכולת חומר ממוחזר במוצר
 
ייצור מקומי בישראל
 
תעודת LCA מחזור החיים של החומר
 
חומרים ממקור אחראי - תעודה של מדרג מעלה / או ISO 14001 / ISO 18001
 

רוצה לקבל מאיתנו מידע על מוצרים ורעיונות להשראה?


תחומים שמעניינים אותי
אריחים Ecommerce Website Development